Over ons

Innobeds is een merk dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van innovatieve bedden die minimale ruimte innemen en tegelijkertijd voldoen aan de hoogste normen van veiligheid en slaapcomfort. Met 20 jaar ervaring en ontwikkeling heeft ons team van ervaren ingenieurs en ontwerpers producten gecreëerd die ontworpen zijn om toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten.

Onze filosofie is het creëren van een geraffineerd concept door functionaliteit te koppelen aan een uitzonderlijk design en de hoogste kwaliteit te garanderen tegen aantrekkelijke prijzen. We streven ernaar het leven van onze klanten te vergemakkelijken door voortdurend na te denken over hoe onze producten kunnen worden verbeterd en hoe we nieuwe woonideeën kunnen implementeren om de kwaliteit van leven te verbeteren.

Bij Innobeds is innovatie onze drijfveer en we meten het succes van onze producten af aan de vraag of ze een voordeel bieden ten opzichte van bestaande meubeloplossingen. We zijn toegewijd om van uw huis uw favoriete plek te maken en we zijn altijd bezig om uw leven nog gemakkelijker te maken.